Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@08:54:07 GMT

انتخابات مانند سهام‌گذاری در یک صندوق ملی است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۸۱۰۳

انتخابات مانند سهام‌گذاری در یک صندوق ملی است

حوریه عقبایی مدرس دانشگاه و عضو هیأت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری؛ به تبیین مسائل مهمی همچون انتخابات، حق مشارکت مردم در تعیین سرنوشت، اخلاق انتخاباتی و انتخاب اصلح از منظر آموزه‌های دینی و قرآنی پرداخت و گفت: انتخابات ارثی است که از حضرت امام به ما رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام خمینی (ره) مسأله‌ای را با عنوان مردم سالاری دینی مطرح می‌کنند که مصداق و نمود عینی آن بعد از انقلاب و به صورت رفراندم و انتخاب جمهوری اسلامی شکل می‌گیرد. یعنی حضرت امام مردم را دعوت کردند برای اینکه در انتخابات شرکت کنند و خودشان سرنوشتشان را تعیین کنند.

عقبایی افزود: رهبر انقلاب می‌فرمایند: همه را به شرکت در انتخابات تشویق کنید، انتخابات هر چه پر شور تر با تعداد آرای بیشتر باشد باعث روی کار آمدن فردی قوی خواهد شد. هر چه میزان این شور پایین باشد باعث قوی‌تر شدن دشمنان اسلام می‌شود لذا شرکت در انتخابات به عنوان واجب عینی بر هر کسی مستلزم این است حضور پیدا کرده و در سرنوشت خودش سهیم باشد.

وی با بیان جمله‌ای از مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات گفت: انتخابات مانند سهام گذاری در یک صندوق است هر چه میزان سهام ما بیشتر باشد، صندوق بهتر توان کار کردن دارد. ما تنها یک روز در انتخابات شرکت می‌کنیم اما آثارش را سال‌ها شاهد خواهیم بود.

این استاد قرآنی با تاکید بر اینکه حضور مردم در انتخابات باعث می‌شود که جمهوری اسلامی قوی‌تر به راه خودش ادامه دهد، افزود: زمانی که حضرت علی (ع) جانشین پیامبر (ص) شد کافران ناامید و مأیوس شدند، وقتی که رئیس جمهوری انتخاب می‌شود باید دارای قدرت باشد و لرزه به جان دشمنان بیاندازد از این رو باید از رأی بالایی برخوردار باشد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری امسال فرمودند: کسی که به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب می‌شود حتماً باید معیشت و اشتغال جوانان را در رأس کارهای خود قرار دهد به این دلیل این مساله تمام ذهن مردم را به خود مشغول کرده است. مسائل اقتصادی و اجتماعی پیش آمده نباید مانع حضور افراد در انتخابات باشد.

عضو هیأت اندیشه ورز بانوان قرآنی کشور درباره ویژگی رئیس جمهور منتخب گفت: مسائل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی موجود نمی‌تواند مانع این شود که در سرنوشت خود تأثیر داشته باشیم. فردی که به عنوان رئیس جمهور انتخاب می‌شود و بیش از چند سال بر سر جامعه اسلامی حکمرانی دارد باید فردی شجاع بوده و برای خدا و رسول کار کند در واقع قرآن باید سرمشق فعالیت‌های او باشد و کلام خدا را در گستره جغرافیایی به اجرا در بیاورد. رئیس جمهور باید جوان و حزب‌اللهی باشد. جوان به این معنا که توان کار کردن داشته باشد. همچنین باید خودش را خادم مردم دانسته و خدمتگزاری به مردم بایستی سرلوحه‌ی کاری آنها قرار گیرد.

عقبایی در ادامه با توجه به آیه‌های قرآنی درباره رئیس جمهور منتخب ادامه داد: فردی که به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب می‌شود بنا بر توصیه قرآن باید شرح صدر داشته و صبور باشد. یعنی زمانی که مردم لب به انتقاد باز کردند آن را تحمل کند.

وی در پایان گفت: حضرت علی (ع) در فرمان به مالک اشتر می‌فرمایند برای حکمرانی مواردی را باید رعایت کنی و وی را به تبعیت از قرآن و سنت پیامبر و اوامر الهی دعوت می‌کند.مقام معظم رهبری شاخص‌ها را بیان کردند و گفتند: «نمی‌گویم به چه کسی رأی بدهید اما رأی دادن وظیفه همگانی ماست.»در این میان شاخص‌ها توسط رهبر معظم انقلاب بیان شده در قرآن و نهج البلاغه راه انتخاب فرد شایسته بیان شده است که ما باید با توجه به آنها انتخاب کرده و در سرنوشت کشورمان دخیل باشیم.

کد خبر 5234778 سمانه نوری زاده قصری

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری آیت الله خامنه ای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جمهوری اسلامی انتخابات 1400 انتخابات 1400 دهه کرامت مشارکت مردم در انتخابات فعالیت های قرآنی قرآن کریم امام رضا ع انقلاب اسلامی ایران حضرت معصومه س قرآن سیره اهل بیت ع اهل سنت بقاع متبرکه میثم مطیعی علمای اهل سنت انتخاب می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم

ایسنا/کرمانشاه فرماندار کرمانشاه از آمادگی کرمانشاه برای رقابت بین چهار نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس دوزادهم در شهرستان خبر داد.

محمدرضا آمویی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آمادگی کامل شهرستان کرمانشاه برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت‌، گفت: ۶۴۵  صندوق اخذ رأی در شهرستان در نظر گرفته شده که ۵۴۵ صندوق آن در سطح شهر کرمانشاه و بخش مرکزی، ۱۸ صندوق در بخش بیلوار، ۲۰ صندوق در بخش کوزران، ۳۶ صندوق در بخش فیروزآباد و ۲۶ صندوق در بخش ماهیدشت مسقر خواهد شد.

آمویی با بیان اینکه  دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود، گفت: آموزش های لازم به کاربران داده شده و مشکلی برای برگزاری انتخابات نداریم.

فرماندار کرمانشاه اضافه کرد: بیش از ۱۰ هزار نفر در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه کار برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را بر عهده دارند.

 وی با بیان اینکه چهار کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات از بامداد روز ۱۳ اردیبهشت تبلیغات خود را در این حوزه انتخابیه آغاز کرده اند و تا ساعت هشت صبح فردا(۲۰ اردیبهشت) فرصت تبلیغات دارند، گفت: از ساعت هشت صبح فردا(پنجشنبه) مهلت تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد و انتظار داریم نامزدهای انتخابات و هواداران آنها به قوانین پایبند بوده و بعد از اتمام این مهلت هیچ نوع کار تبلیغی انجام ندهند.

فرماندار کرمانشاه در ادامه با قدردانی از حضور پرشور مردم شهرستان کرمانشاه در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: از مردم کرمانشاه دعوت می‌کنم در مرحله دوم انتخابات نیز پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با بیان اینکه حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه سه کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد، افزود: در مرحله اول انتخابات یک نفر از نمایندگان کرمانشاه مشخص شده و دو نماینده دیگر نیز در مرحله دوم تعیین تکلیف خواهند شد که حضور پرشور و آگاهانه مردم در پای صندوق‌های رای می تواند در انتخاب نماینده اصلح تاثیر داشته باشد.

 وی افزود: وقتی نماینده ای با رای بالای مردم راهی مجلس می شود، با قدرت بیشتری در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها نقش آفرینی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در مرحله اول انتخابات در شهرستان کرمانشاه «محمد رشیدی» با کسب حد نصاب آراء به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کرده و چهار نفر شامل «عبدالرضا مصری»، «جهانبخش امینی»، «فضل الله رنجبر» و «ابراهیم رحیمی زنگنه» که بالاترین آراء را داشتند به دور دوم انتخابات راه پیدا کرده اند که دو نفر آنها با رای مردم راهی مجلس شورای اسلامی خواهند شد.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • ۵۰ شعبه آماده ‌اخذ آرای مردم رامشیر در دور دوم انتخابات
  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم
  • گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلا در دستورکار نیست
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • پوتین: سرنوشت روسیه را ما خودمان و تنها خودمان تعیین خواهیم کرد
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد